60’s Opgegroeid met muziek van mijn vaders collectie uit de jaren 50 en eind jaren 60 toen ik op de middengolf op 192, Radio Veronica ontdekte! Vanaf dat moment wist ik dat radio voor mij nooit meer hetzelfde zou zijn.  
Bij mijn ouders nam ik samen met schoolvriendjes de eerste cassettebandjes op. Ik heb ooit een kledingkast van mijn moeder helemaal leeggehaald om daar een heuse spreekcel in te maken, stoel er in, een bureaublad, een lampje en natuurlijk een microfoon. Erg succesvol was dat allemaal niet.

70’s  In de jaren 70 verhuisde ik met mijn ouders naar Zwijndrecht. Daar maakte ik zelf radioprogramma’s die ik verspreidde onder vrienden en familie op cassettebandjes.
Op zolder ontstond zo het radiostation Radio Holiday! Simpel omdat ik enkel kon “uitzenden” in de vakanties en als ik vrij was.

In die tijd was “disco draaien” met de drive in show het belangrijkste. Daar verdiende ik geld mee om alle spullen en vooral plaatjes te kunnen kopen. Met een vaste groep waren we ieder weekend op pad. Van school kantines, sportverenigingen en bruiloften en partijen, overal kwamen we!
Vaak waren we op pad met Holiday Disco met Kees van de Giessen, maar ook later op grote evenementen met de Roadshow van Henk Schenkel

80’s Mijn radio activiteiten in die tijd: onder pseudoniem Lex van Stratum en Hans de Jong maakte ik voor verschillenden piraten een aantal programma’s.
Radio de Brandaris in Zwijndrecht en Radio Enterprise in Dordrecht. Onder eigen naam bij de RANO, de ziekenomroep en later bij de ATOS, samen met Willem van der Plank.

90’s Ik verhuisde in die tijd naar Ouddorp waar ik terecht kwam als radiomaker bij Radio Flakkee. Daar ontstond de eerste Burgers in de Speakers!! Eerst op de zaterdagavond en later op de zondagmorgen. In de zomer was ik daar evenementen coördinator voor de locatie uitzendingen.
Van bungalowpark tot aan strandtenten, ook daar waren we druk mee, maar reuze leuk! O.a met Oscar van Dijk!

00’s We woonden inmiddels in Apeldoorn en ik kwam daar achter de microfoon van Radio Apeldoorn. Meer wilde ik ook niet, gewoon lekker radioprogramma’s maken. Hier begon het programma 100% Vinyl Binnen een jaar zat ik toch in het bestuur van de Lokale omroep en later in het hoofdbestuur van RTV Apeldoorn.

10’s Het waren hectische tijden in lokaal radioland in Apeldoorn. In 2013 ben ik weg gegaan bij de lokale omroep en startte een ambitieus plan voor een commerciële regionale omroep. Pas na het roepen dat we dat wilden kwamen we er achter hoe het medialandschap écht in elkaar stak. Dit had meer tijd nodig.

In 2014 De start van Veluwe Centraal als internet station! De programma’s die ik sindsdien maak zijn Burgers in je Speakers, met sitekick Erik Kerkdijk (die er bij RTV-Apeldoorn was bijgekomen), en het programma 100%Vinyl.
Ik mag als trotse mediamaker ook voorzitter zijn van de Stichting Veluwe Centraal!

(overige) Hobby’s: winkelier zijn! (model) treinen, lekker eten klaarmaken, heerlijk op vakantie wandelen, fietsen met Lida mijn vrouw die bovenstaand allemaal mogelijk maakt!!