Wie zijn wij?

foto eend lang

Veluwe Centraal is hét regionale radiostation.

Veluwe Centraal is het onafhankelijke radiostation  voor  de Veluwe. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te beluisteren via digitale media. Zo kunt u ons  overal beluisteren op onze website, de app van tune-in radio en via Youtube.

Wij brengen herkenbare muziek: positief en optimistisch. Onze betrokkenheid met én voor onze luisteraars klinkt door in onze uitzendingen. Onze luisteraars voelen zich dan ook thuis door de positieve en onderscheidende manier waarop wij onze programma’s maken.

Stichting Veluwe Centraal

Veluwe Centraal is onderdeel van Stichting Veluwe Centraal, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder RSIN 855512052. Stichting Veluwe Centraal is een erkende media instelling bij de gemeente Apeldoorn en het commissariaat voor de media.

Stichting Veluwe Centraal bestaat uit de volgende bestuursleden:

Martin Burgers Voorzitter
Björn Krijt Secretaris
Lida Burgers-Bouknegt Penningmeester
Bas Post Bestuurslid algemeen
 

Veluwe Centraal heeft voor haar programma´s een Programma Beleidsbepalend Orgaan. In dit PBO hebben de volgende personen zitting genomen:

- Henk van der Ziel       (Commissaris / voorzitter PBO)
- Christien Heinsius

- Maarten Maris
- Lars Koelewijn
- Anton Visser
- Jan Lucke
- Jan Pranger 

Beloningsbeleid:
Er worden geen beloningen uitgekeerd aan bestuursleden, PBO leden, of overige medewerkers of vrijwilligers van de stichting.

ANBI:
Veluwe Centraal heeft de ANBI status toegekend gekregen. Informatie hierover is terug te vinden op onze ANBI pagina